Harta site-ului
Ajutor
Cupa Școlii sportive raionale Dubăsari la Kickboxing
Cupa Școlii sportive raionale Dubăsari la Kickboxing

La data de 18 februarie 2023, în incinta sălii sportive din s.Pîrîta, r-ul Dubăsari s-a desfășurat Cupa Școlii sportive raionale Dubăsari la Kickboxing, conform regulilor WAKO, versiunea kick-light.
La această manifestare au participat reprezentanți ai cluburilor sportive de arte marțiale ca: C.S. Cristianin (Tohatin), antrenor d-ul Cristi Costandachi, C.S. Garuda (Chișinău), antrenor d-ul Alimov Rustam, C.S. Anaconda (Căinari), antrenor d-ul Bumbu Ion și IPȘSR Dubăsari, grupele sportive, antrenori d-ul Bacioi Vadim (Doroțcaia) și Andrian Gherlac (Pîrîta). Au fost disputate lupte în 11 categorii de greutate.
Sportivii și-au arătat din plin abilitățile sale de luptători prin lupte spectaculoase și tehnici diferite de luptă. La acest turneu au participat aproximativ 60 de sportivi din cluburile sus-menționate. Au fost și începători și campioni naționali și fiecare din ei și-au arătat abilitățile din plin. Activitatea sportivă a fost organizată de către IPȘSR Dubăsari în parteneriat cu Clubul sportiv Respect-Gym și cu suportul financiar a agenților economici din localitate, așa ca D-ul Ababii Vitalii “SRL ECOSPIRIT”, d-ul Papuc Valeriu, SRL Aliment-Ulei. La această activitate a fost prezent Președintele r-lui Dubăsari, d-ul Filipov Grigore care a susținut sportivii pe toată durata turneului. Aș vrea foarte mult să mulțumesc toate acele persoane care pe parcursul mai multor ani au contribuit la dezvoltarea clubului sportiv, crearea condițiilor bune pentru antrenamente și atingerea rezultatelor sportive multrîvnite. La moment dispunem de o sală sportivă foarte dotată și amenajată cu inventar necesar pentru proba noastră de sport. Aceste persoane sunt: primarul localității – d-ul Iurie Soltan, D-ul Verlan Vitalie, D-ul Verlan Ghenadie, d-ul Policinschi Grigore, d-ul Filipov Grigore și mulți alți cetățeni ai satului nostru natal care nu sunt indiferenți de viitorul tinerei generații. Datorită suportului acestor persoane în sala noastră de sport au crescut multipli campioni naționali la box, box tailandez și câştigători a Cupelor Mondiale la kickboxing. Desigur vom menționa și despre rezultatele echipei IPȘSR Dubăsari la acest turneu:
Locul I - Diordița Artiom, categoria 32 kg;
Locul I - Creț Cornel, categoria 52 kg;
Locul I - Tataruș Alexandru, categoria 68 kg;
Locul I - Diordiev Valentin, categoria 80 kg;
Locul I - Moiseev Aurel, categoria 66 kg;
Locul II - Țurcan Pavel, categoria 28 kg;
Locul II - Boț Leon, categoria 32 kg;
Locul II - Țurcan Petru, categoria 36 kg;
Locul II - Damaschin Dumitru, categoria 42 kg;
Locul II - Polovic Alexandru, categoria 69 kg;
Locul II - Andreev Cornel, categoria 47 kg;
Locul II - Portărescu Dumitru, categoria 64 kg;
Locul II - Berzan Sebastian, categoria 52 kg;
Locul III - Damaschin Vasile, categoria 24 kg;
Locul III - Burlădean Arsenie, categoria 24 kg;
Locul III - Craijdan Bogdan, categoria 28 kg;
Locul III - Sercel Stanislav - categoria 36 kg;
Locul III - Popa Mihai, categoria 36 kg;
Locul III - Sajin Denis, categoria 66 kg;
Locul III - Monolati Vasile, categoria 63 kg;
Locul III - Polevoi Vlad, categoria 80 kg;
Locul III - Gamurari Daniel, categoria 69 kg;
Locul III - Ivanov Bogdan, categoria 69 kg;
Locul III - Ciudin Roberto, categoria 47 kg;
Locul III - Polovic Stas, categoria 69 kg;
La fel aș vrea să mulțumesc echipei de arbitri a turneului care și-au îndeplinit misiunea cu cinste: d-ul Bumbu Ion, d-ul Constantinov Grigore, Gherlac Artiom, Cvașa Cristian, Tincul Daniel și desigur directorului Casei de Cultură d-lui Iurie Pisarenco care ne-a aprovizionat cu sonorizarea, echipa tehnică a școlii sportive d-ul Damaschin Petru, Burunsus Valeriu, d-na Onilov Vera. Sper că toți au rămas mulțumiți după acest turneu și principalul ca sportul să fie în afara politicii. Mult succes tuturor!!!

Andrian GHERLAC, Directorul Şcolii sportive raionale Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Cupa Școlii sportive raionale Dubăsari la Kickboxing - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta